úterý 31. ledna 2012

Připrav se na zimu ve válenkách!


Zima je konečně tady! Bohužel v trochu extrémnější verzi, která nemusí být každému příjemná. Jediným smyslem zimy je pro mě zajezdit si na zasněžených svazích. Bohužel se toto období nevyhýbá ani městu. Já jsem ale letos maximálně připravená.

V prosinci jsem si nadělila válenky značky Coqui, a teprve teď můžu stoprocentně ocenit jejich vnitřní kožíšek z ovčí vlny. Nejdřív jsem je nějakou dobu okukovala na internetu a přemítala, protože 1699 Kč je za válenky přece jenom dost peněz. Když jsem je pak viděla naživo a měla možnost si je vyzkoušet, bylo rozhodnuto.

Nikdy jsem nebyla zastáncem tohoto typu bot, které na první pohled nevypadají vůbec žensky nebo přitažlivě. Navíc můžete ve městě narazit na spousty žen v levných válenkách s nevkusně sešlapanou patou. Takovéto boty vypadají opravdu odpudivě a dělají válenkám špatnou reklamu. Válenky od firmy Coqui jsou sice dražší, ale platíte za pravou kůži, ovčí vlnu a hlavně silnou podrážku s příměsí korku, která se mi ani po dvou měsících každodenního nošení nesešlapala. Skvěle se hodí k džínám a mojí lesklé bundičce Pull and Bear. Zamilovala jsem si tenhle pohodlný ležérní styl. Kdykoli potřebuju vyběhnout z domu, vklouznu do té úžasně měkké ovčí vlny, a opravdu si připadám jako v domácích pantoflích.

Válenky jednoznačně odsunuly všechny moje zimní kozačky na druhou kolej. Koupila jsem si je v šedé barvě, ale už nějaký čas přemýšlím, že na jaro by se mi skvěle hodily ještě i v hnědé a třeba v nízké variantě. Tohle je totiž opravdu investice, která se vyplatí. Přesně jak píšou na Coqui eshopu, jakmile je jednou obujete, už je nebudete chtít sundat!

ready to go

from the top

válenky Coqui, jeans Levi´s, bunda Pull and Bear,
válenky Coqui nízké hnědé
válenky Coqui vysoké šedé
podrážka válenek Coqui









3 komentáře: